Hos KAN Frisører har vi erfarne og dyktige frisører i hver salong. Vi tilbyr en rekke ulike behandlinger som tilpasses dine behov og ønsker. Sammen med deg finner vi frem til den hårfrisyren og stylingen som best passer din personlige stil og livsstil.

Vi tilbyr følgende behandlinger:

 • Klipp dame/herre Fra 15-60 minutter

  For ønsket stil og resultat ved en klipp, vil frisøren i dialog med deg, finne den frisyren som best passer deg og din livsstil. Uansett om du kun ønsker en liten stuss, eller en helt ny frisyre som gir forandring. Prisen er knyttet til hvor avansert den ønskede frisyren er, og dermed tiden det vil ta å klippe deg.

 • Farge

  Fargen på håret er viktig. Våre frisører er opplært og trent til å finne fargene som passer deg og dine ønsker. Det finnes mange muligheter når det gjelder hår og farge. Få utført blant annet fullt fargedesign, striper og ettervekst hos oss i KAN. Vi bruker farger fra Wella og har dedikerte fargeeksperter i hver salong, slik at du med trygghet får et godt fargeresultat og stilen du ønsker.

 • Oppsetninger

  Alle våre salonger har frisører som er eksperter på, og elsker oppsetninger og fletter. Kom innom for å style eller sette opp håret i forkant av en viktig begivenhet. Vi utfører alt fra enklere oppsetninger og utglatting av hår, til romantiske krøller og flotte oppsetninger til bryllup. Kontakt gjerne ønsket salong i forkant, slik at du får time hos en av våre frisører som brenner for akkurat dette.

 • Strukturforming/permanent

  Strukturforming og permanent gir deg muligheten til å oppnå drømmeformen på håret ditt. Ønsker du forandring med krøller eller mer struktur i håret, er dette riktig behandling. Våre frisører har gode kunnskaper og teknikker, og gir deg den strukturen du ønsker på håret ditt.

 • Føn og styling

  Før en fest eller annet arrangement, kan du bestille en styling eller føn hos i KAN frisør. Vi har dedikerte frisører som er eksperter på området.

 • Hår og hodebunnskur

  En god kur kan gjøre underverker for håret ditt. Dette er en spa behandling for hår og hodebunn som gir håret ny energi. Våre frisører gjør en vurdering av håret ditt, og kan anbefale deg behandlinger basert på behovet til håret ditt.

 • Hodebunnsmassasje

  Våre frisører gir deg hodebunnsmassasje som gjør besøket ekstra behagelig og oppfriskende. Vi har mange kunder som kommer innom salongen kun for dette. Hodebunnsmassasje gir et løft etter en krevende dag.